Toonbank bij ctrl+c en een blik op enkele van onze kaartjes

Kleine gelukjes voor de grootste momenten in het leven

Wij zijn een grafisch bureau en drukkerij. Bij ons kan je terecht voor grafisch ontwerp van logo, huisstijl tot geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen en nog veel meer. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid machinepark waarmee we jouw drukwerk op diverse manieren kunnen afwerken.

Grafisch ontwerp

Ontwerp persoonlijk en op maat

Omdat we ook instaan voor het drukken en afwerken van onze ontwerpen kunnen we jullie wensen optimaal omzetten.

Onze aanpak

Drukwerk

Een hart voor papier en precisie

We beschikken over een uitgebreid machinepark en een groot aanbod van diverse papiersoorten. Gecombineerd met onze ervaring en kennis zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wat we doen


Wij doen ook meer

Ben je op zoek naar een partner voor je bedrijfsdrukwerk? Wil je je eindwerk te laten inbinden? Bij ons zit je goed voor alles van ontwerp, druk, afwerking!

 • Grafisch ontwerp

  Geboortekaarten, huwelijksuitnodigingen, logo’s en huisstijl en zoveel meer

 • Kopieshop

  Als kopieshop kan je ook voor allerhande zaken bij ons terecht. Documenten afdrukken of kopiëren in kleur of zwartwit, belangrijke zaken inscannen of grote plannen digitaliseren, inbinden van eindwerken of andere bundels, etc…

 • Inbinden

  Verlijmd, geniet of met plastieken / metalen ringen.

  Voor studenten hanteren we een voordelig tarief.

 • Folie

  Folie kan op verschillende manier aangebracht worden. Het geeft een luxueuze uitstraling en is beschikbaar in tal van kleuren en transparant, zowel mat als glanzend.

 • Afwerking

  Kleur op snee, afgeronde hoeken, plooikaarten of een specifieke vorm in gedachten? We hebben de kennis en machines om je hierin te ondersteunen.

 • Diepdruk

  Aan de hand van een cliché (en mogelijks een tegendruk) wordt een indruk gemaakt in het papier. Dit kan blind (zonder kleur), met kleur of met folie.

 • Papier

  We houden van papier. Gestreken, ongestreken, in alle mogelijke grammages en kleuren.

 • Enveloppen

  We beschikken over een ruim aanbod enveloppen in diverse kleuren en formaten.